Shoe addict

Filling Pieces

 

Zoals vele mensen weten heb ik een verslaving voor schoenen. Wanneer ik een mooi paar schoenen loopt het water uit mijn mond en wil ik ze zo snel mogelijk aan mijn collectie toevoegen.

Tot mijn aangenamen verrassing is er een ‘brand new’ merk op de markt gekomen met geweldige designs. Dit merk heet ‘Filling Pieces’. De oprichter en designer heet ‘Guillaume Philibert’ en is een geboren Amsterdammer. De naam is op een grappige manier ontstaan. Guillaume ondervond een gat in de markt, dit gat wat dan ook daadwerkelijk een gap tussen ‘Haute Couture’ en ‘ Street Couture’. Met ‘Filling Pieces’ wordt het gat tussen deze twee stijlen opgevuld met sportieve, klassieke chique schoenen.

Image

Durf anders te zijn dan andere

Mario Balotelli…

is de naam van een groot Italiaans voetbaltalent. Deze jongen is een magistrale voetballer in de dop en hij laat af en toe zien wat hij in huis heeft. Hoewel hij nog niet zoveel op het veld gepresteerd heeft is hij al wereldbekend. Waarom?? Omdat hij een sterk ‘Personal Brand’ heeft gevormd door zijn gedrag op en naast het veld. Hij komt vaak in opspraak doordat hij dingen doet die ongeoorloofd zijn en andere voetballers laten. Een voorbeeld: afgelopen seizoen was hij een dag voor de derby-wedstrijd Man. City – Man. United te vinden in de discotheek. Echter belichaamd hij het gezegde “bij dag nacht een man, bij dag een man” wel.

“Of dit goed is? geen idee, maar iedereen kent inmiddels zijn naam”. De ene persoon vind hem geweldig en wilt net zoveel remmen los laten gaan als hij en de ander keurt het af en houd niet van zijn egoïstische gedrag.

Think different

Hij zal waarschijnlijk in zijn jeugdjaren geobserveerd hebben hoe hij een groot voetballer kan worden door te kijken naar de carrières van Maradonna, Cruijff, Beckham en Ronaldinho. Alle groot voetballers hebben namelijk 1 eigenschap gemeen ze denken en zijn anders dan de rest.

Het mooie en boeiende van het spelletje is dat het een weerspiegelen is van “de echte wereld”. Op alle gebieden in het leven is het namelijk belangrijk om anders te zijn dan de rest.

 

Ik heb echter wel een wijze tip voor iedereen en vooral voor Mario Balotelli “Keep your head in the game”

 

“ow were going…

“ow were going to Ibiza, back to the island”

Nog een paar weken en ik vertrek samen met de boys naar ons tweede huis ‘Ibiza’. Vorig jaar was weliswaar mijn eerste keer op het eiland, maar ik ben meteen verliefd geworden.

Ibiza 2011

Samen met mijn vriendin Marissa ben ik op vakantie gegaan naar ‘Ibiza’. Toevallig ging mijn vrienden (waaronder het broertje van Marissa) in dezelfde periode naar het eiland. Dit was mijn beste vakantie ever!! Het was een perfecte combinatie tussen chillen en feesten. De sfeer die op het eiland hangt is werkelijk onbeschrijfbaar, je moet er zijn geweest om het te voelen.

Blue Marlin

Onze vaste tent voor een mooie avond party-en de ‘Blue Marlin Ibiza’. Dit is een soort strandtent ala ‘Bloomingdale’ dat van strandtent overgaat tot een buitenlucht discotheek. Dagelijks zijn er geweldige feesten met Dj’s van een groot kaliber. 

Image

 

Ibiza 2012

Helaas moet ik Marissa dit jaar missen op vakantie, omdat zij bezig is met haar pilotenopleiding, dat betekent voor haar 2 jaar lang bikkelen zonder vakantie. Dit zal de pret echter niet drukken en ik we zullen zeker een paar kannetjes sangria op haar drinken.

 

Ibiza, Ibiza, ooooh Ibiza, even wachten, nog even wachten, even wachten nog……………..Ibiza

Nederlands fale…

Nederlands falen op ‘ EK 2012’ door te grote Ego’s

We kunnen er eindeloze over discussiëren, want wat is nou toch de oorzaak van het bar slechte spel van het Nederlands Elftal.

Veelal wordt vermeldt dat het komt doordat jongens zoals: van Persie, Van der Vaart, Huntelaar en Afellay hun ego niet opzij konden zitten voor het teambelang. Zoals ik ernaar kijk ben ik het er tot op zekere hoogte mee eens, maar ik denk zelf dat de hoofd oorzaak ligt bij het management aspect.

“Van Marwijk heeft gefaald en had de boel beter moeten aansturen” het staat als een paal boven water dat het NL-elftal duidelijk geen team was en dat het spel niet des Nederlands verliep. “Ik denk dat het ligt aan de bondcoach, dat de ego’s gingen opspelen, hij had de touwtjes strakker in de handen moeten houden”. Een praktisch voorbeeld hiervan is: dat het schijnt dat Huntelaar liep de sarren en te mokken omdat hij vond dat hij in de basis behoorlijk, dit was 1 van de redenen waardoor de sfeer werd verziekt. Al zou ik van Marwijk zijn had ik als volgt gehandeld: “geef duidelijk aan dat Van Persie 1e keuze is en dat hij daarmee moet leven, geef vervolgens aan dat Klaas-Jan van waarde kan zijn voor het Nederlands Elftal tijdens zijn invalbeurten. Geef hem vervolgens de keuze om of zich voor de volle 100% in te zetten voor het team, tijdens de trainingen en zijn kans af te wachten, wanneer hij zich niet in deze rol kan schikken kan hij vertrekken.

Als ik ‘Jack van Gelder’ en nog vele betrouwbare critici mag geloven zijn er nog vele andere oorzaken. We moeten ons er helaas bij neerleggen dat onze volgende kans om te pieken pas in Brazilië(WK 2014) zal komen. Maar dan moeten we ons nog wel kwalificeren, wat een lastig karwei zal worden.

Owjaaa…. en wie wordt de nieuwe bondscoach?

Ik denk en hoop Ruud Gullit, de jongens/ego’s hebben namelijk een boegbeeld nodig die ze letterlijk en figuurlijk ” “op hun plaats kan zetten wanneer het nodig is”

Daarbij is Ruud voor aanvallend en verfrissend voetbal en ik denk dat we dat in Nederland wel kunnen gebruiken.

 

“Bedankt Bert voor een aantal mooie jaren, veel succes in je verdere carrière”

Image

“What a beauti…

“What a beautifull wedding!!” 27 juni jongstleden is Maaike getrouwd met haar man Eros. Het was een intieme (qua omvang) kleine happening. Daarentegen was het feest behoorlijk groot.

Allereerst kwamen alle ‘Wedding Crashers’ in een theehuis te ‘ Velsen’ bijeen. Hier vond de ceremonie op een bijzondere wijze plaats. De huwelijksamtenaar had een geweldig speeche met vele leuke annekdotes met betrekking tot de geschiedenis van Maaike en Eros.

Vervolgens gingen we met de hele ‘meute’ naar ‘de Mango’s’ (een strandtent in Zandvoort). Daar kregen we een heerlijk barbecue voorgeschoteld en er werden behoorlijk wat overheerlijke ‘mojito’s’ geschonken. Deze hele entourage werd afgemaakt door de mooie zonsondergang. ” Dit was werkelijk de slagroom op de huwelijkstaart’ 

 

Mogen jullie nog veel geluk in de liefde en het leven beleven!!!

Image

Het is bijna zo…

Het is bijna zover…..Michael gaat binnen enkele dagen/weken een trotse oom worden!!

Mijn zus Maaike verwacht samen met haar man Eros een kleine meid!

“Geweldig heb nu al zin om het klein te vertroetelen” 

Ik weet nog goed hoe ik vroeger opkeek naar mijn ooms en tantes.

Zij brachten altijd gezelligheid, liefde en natuuuuuuurlijk……..cadeautjes :).

Ik hoop dat ik ditzelfde gevoel kan overbrengen op mijn kleine nichtje, dat

zou namelijk betekenen dat ik een fantastische oom ga worden.

To be continued……..

 

In shape for the summer

Hola amigos y amigas …….de ZOMER is in aantocht, FINALLY!!!


CHEARS TO THAT!!!

Praktisch betekent dat: shinen op het strand met een glas sangria in je hand. Daarbij is het altijd mooi meegenomen om er op en top fit uit te zien wanneer je wilt stralen in bikini of zwembroek.

Hiervoor heb ik het tovermiddel gevonden genaamd ‘The Spartacus’ work-out. Deze work-out werd gebruikt voor de acteurs in de serie ‘Spartacus’ om ze binnen ‘no time’ in shape te krijgen. Het is een kort maar zeer krachtig fitnessschema, met maximaal resultaat voor je uithoudingsvermogen, vetverbranding en spierkracht tegelijk.

spartacus

Ik heb het inmiddels al uitgetest op mijn proefpersonen in de fitnesszaal van ‘Sportinstituut Tom van der Kolk’ en geloof me het werkt!

Hierbij stuur ik de link voor degene die er naar geïnteresseerd zijn, mocht het niet lukken kun je mij altijd om wijze raad vragen.
Succes!!!!

http://www.platte-buik.nl/spartacus-workout-training/

#spartacus #workout #fit #fitness #zomer

Edwin Evers Band

Concert Edwin Evers band

Ter ere van Marissa (mijn lieftallige vriendin) haar verjaardag hebben mijn ouders een geweldig cadeau gegeven. Met zijn vieren naar een concert van de ‘Edwin Evers band’.

Vooraf wist ik niet wat ik nou precies hiervan moest verwachten. “Zou het nou een echt concert worden met veel zang en ‘Edwin Evers’ in de hoofdrol? Ik had werkelijk geen idee!” Het enige wat ik weet van de ‘Edwin Evers’ band is dat het de huisband is van ‘The Voice of Holland’.

Bij aanvang op de locatie (het Amsterdamse ‘Convention Factory’) werd ik al helemaal ondergedompeld in de belevenis… wat een geweldige locatie!!!!

Het concert werd geopend door een fantastisch stuk zang van ‘Edwin Evers’ himself. Vervolgens was de avond gevuld met: hilarische anekdotes over hoe ‘Edwin Evers’ zo verzot is geraakt op muziek maken, de onmisbare humoristische typetjes die we van Edwin kennen en heerlijke oldskool nummers die werden afgewisseld met nummers van deze tijd.

Ik heb me kostelijk vermaakt en ik raad het een ieder zeker aan om een concert van de ‘Edwin evers Band’ bij te wonen.

#aanrader #edwinevers #edwineversband #concert

Hello world!

Welcome to WordPress.com! This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Happy blogging!